Arkitekt i Göteborg

Ett nyfiket och växande arkitektkontor. Mitt i centrala Göteborg vid Korsvägen. 

TEAM BYGGLOVSBUTIKEN - vilka vi är och vad vi gör - tillbyggnader och nybyggnader av hus.

Per Ekberg

Senior arkitekt

Tekniskt kunnig arkitekt, en Chalmersutbildad rutinerad praktiker som redan under mycket unga år fick ett intresse för byggande i den egna släktens byggmaterialhandel. Sedan var det bara att köra på. Med utbildning, med att rita och konstruera och med att bygga. Startade Bygglovsbutiken för femton år sedan för att kontoret/butiken skulle bli en ledande specialbutik för arkitektritningar för bygglov med en speciell inriktning på tillbyggnader. Jag kom snabbt fram till att den enkla biten är att få tillstånd att bygga – bygglovet. Tillhör den generation som kan hantera en vanlig penna, men har samtidigt varit med i utvecklingen av CAD-program redan från början. Jag lovar: Inget konstigt “arkitekt-hitte-på”. Det vi ritar och konstruerar fungerar att bygga i verkligheten på ett ekonomiskt vettigt sätt. Kanske är det därför vi får så goda omdömen från våra kunder för vårt sätt att arbeta.

Andreas Lindblom

Arkitekt SAR/MSA

Utbildad på Chalmers och dessutom i Barcelona, med mångårig erfarenhet av både stora och små projekt i alla stadier av hela processen. Vill helst utforma byggnader i nära samverkan med beställare och användare. Med samlade önskemål, förutsättningar och idéer i centrum söker jag kreativa och fungerande lösningar såväl planeringsmässigt som byggnadstekniskt.

Peter Stranderman

Certifierad kontrollansvarig

Vid nybyggnad och de flesta tillbyggnader krävs en certifierad kontrollansvarig av Byggnadsnämnden. Peter fungerar dessutom som byggteknisk rådgivare och bollplank på plats – innan och under själva bygget. Kommer helst med så tidigt som möjligt in i själva projektet. Gärna redan vid ”första-skissen-mötet”. 

Några exempel på lyckade projekt genom åren

Har ditt eget hus blivit för trångt eller har du precis köpt ett nytt hus och funderar på en helt anpassad utbyggnad?  Detta har blivit vår huvudinriktning, kräver lite mer än att bygga nytt – eftersom man måste förhålla sig till det som redan finns…

Gå till din egen arkitektritade tillbyggnad – vårt specialområde. Kanske en större tillbyggnad i gammal stil som fördubblar husets ytor?

…eller kanske ett året-runt-uterum? Arkitektritat. Byggd på riktigt, inget färdigt du bara “sätter dit”.

En nybyggnad av ett hus är kanske den största investering man gör i livet. Arkitektritat för dig som vill skapa ditt eget unika hus.

Du får en kostnadskalkyl redan vid “första-skissen-mötet”. När vi kommit igång får du avstämningar under hela resans gång. Till nästa steg får du ett kostnadsförslag från vår egen självständiga byggentreprenör. Vi har samlat hela kedjan i ett nytänkande totalprojekt: HOUSE on demand

info@bygglovsbutiken.se eller ring 031-81 12 00